31 January 2008

Izšel drugi del Mostov Dr. Horowitza


10. izdaja v zbirki Republika Strip, MOSTOVI 2 (Beograd - Zemun - Novi Sad - Zrenjanin) je izšla! V njej se Ciril, Mišima in baba Milosava v rdečem jugu 45 prebijajo skozi snežni metež, ki je zajel vso Srbijo, neprestano pa so jim za petami agenti črne koalicije. Sabotaže se vrstijo, skrivnostni črni vodja pa zgoraj v vesolju, v svojem satelitu, postaja vedno bolj nemiren ... Opasno!

Mostovi, večletni projekt, katerega iniciator je slovenski avtor stripa Ciril Horjak in temelji na ideji nadaljevanja sicer kontinuiranega sodelovanja s srbskimi stripovskimi avtorji, se je tokrat udejanjil v Mostovih 2. V dogodivščinah njegove tretje stripovske knjige je Ciril Horjak prevzel tajno ime Dr. Horowitz. V akcijo je vključil še Iztoka Lovriča, gledališkega režiserja, ki je spisal scenarij, Gašperja Rusa, strip avtorja, ki je zrisal storyboard; v kolofonu pa zasledimo še Mateja Lavrenčiča in druge bolj skrite agente, ki so pripomogli k srečnemu koncu. Srečnemu? Ker je to šele drugi del trilogije, je o tem govoriti se prerano.

A4, 72 črnobelih strani, slovensko, 7 evrov
(vključen v letno naročnino Stripburgerja)

4 comments:

dr. Horowitz said...

Uau ... thxn za objavo. Nisem vedel, da ste tako pridni bloggerji! Mimogrede; tretji del Mostov se že riše!

Anonymous said...

29047126483369175 I play dofus Replica Watches for one year, I Replica Rolex Watches want to get some Replica Watch kamas to buy Replica Chanel Watches item for my character. So, I search "Replica Swiss Watches" on google and found many website. As Exact Replica Graham Watch the tips from the forum, I just review the Swiss Replica Watches websites and choose some Replica Montblanc Watches quality sites to Replica Cartier Watches compare the price, and go to their Replica Breguet Watches online support to make Replica Breitling Watches the test. And Last Chaos Gold I decide to use Replica BRM Watch at the end. And Tag Heuer Replica Watch that is the Replica IWC Watch beginning..

Anonymous said...

酒店經紀酒店打工 酒店工作 酒店上班酒店兼差 酒店兼職打工兼差 打工兼職 台北酒店酒店應徵 禮服酒店 酒店 經紀 打工兼差

Anonymous said...

酒店經紀酒店打工 酒店工作 酒店上班酒店兼差 酒店兼職打工兼差 打工兼職 台北酒店酒店應徵 禮服酒店 酒店 經紀 打工兼差