31 March 2008

Stripble na svečani otvoritvi Oddelka za relaksacijo

Otvoritev: pon., 31. marca 2008 ob 18.00
MOL - Oddelek za relaksacijo, Stekelni atrij Mestne hiše, Ljubljana

Vabimo vas na svečano otvoritev mestnega Oddelka za relaksacijo. Odprtje oddelka, ki je namenjen predvsem zaposlenim v mestni upravi (ne pa zgolj), je rezultat civilne iniciative. Tej smo se kot institucija, ki se zaveda svoje širse družbene odgovornosti, pridružili tudi mi.

Po svečani otvoritvi oddelka, boste lahko brezplačno preizkusili novi pripomoček iz zakladnice Stripburgerjevih didaktično-relaksacijskih izdelkov, prenosni večnamenski namizni stripovski fabulator Stripble. V MOL-ovem Oddelku za relaksacijo v Steklenem atriju Mestne hiše ga boste lahko preizkušali vsak dan 9.00-20.00, vse do nedelje, 13. aprila.

Vabljeni!

25 March 2008

STRIPBLE v Kapsuli

PRENOSNI VEČNAMENSKI NAMIZNI STRIPOVSKI FABULATOR V ŽIVO!

Otvoritev bo v torek, 25. MARCA ob 20.00, v Galeriji Kapsula (podhod Ajdovščina 1/Metalka), Ljubljana

Novi pripomoček iz zakladnice Stripburgerjevih didaktično-relaksacijskih izdelkov, prenosni večnamenski namizni stripovski fabulator Stripble, bo na razlicnih lokacijah na voljo za brezplačni preizkus.

Zamisel, scenarij in režijo so priskrbeli Matej de Cecco, Saša Kerkoš, Jakob Klemenčič, Marko Kociper, Matej Lavrenčič, Andrej Štular; oblikovala je Saša Kerkoš, natisnil pa Mednarodni graficni in likovni center Ljubljana.

V Galeriji Kapsula bo Stripble dan na preizkus od pon. do pet. 11.00-19.00 in ob sobotah med 10.00-13.00, vse do 5. aprila.