08 April 2008

Rezultati razpisa Živel strip!

Zala Julija Kavčič

Na natečaju Živel strip!, ki ga organizirajo Občina Pordenone, združenje Vivacomix in Stripburger (Forum Ljubljana), s prispevkom dežele Furlanije-Julijske krajine in banke Banca Popolare FriulAdria ter v sodelovanju z revijami Cicido, Ciciban, PIL, Plus, je letos sodelovalo 522 risarjev iz Slovenije, od tega 515 iz osnovnih šol in 7 iz srednjih šol. Na razpisu je sodelovalo še preko 100 italijanskih učencev in dijakov.

Komisija v sestavi: Emanuela Biancuzzi (avtorica), Ciril Horjak (avtor), prof. Paola Bristot (predsednica Vivacomixa) in Katerina Mirović (članica uredništva revije Stripburger) je podelila

6 glavnih nagrad:
* Emir Alijagić, OS Vrhovci, 1 raz., mentorica: Tatjana Selan
* Zala Julija Kavčič, OS Koseze, 3. raz., mentor: oče
* Lucija Pintar, OS Ivana Tavčarja, 2. raz., mentorici: Nataša Čadez in
Marjeta Kavčič
* Natalija Stegnjaić, OS Starše, 8. raz., mentorica: Tanja Šimek
* Scuola media Caterina Percota, Mateo Rizo, Italija, 1. let.
* Tina Furlanič, Gimnazija Koper, 2. let., mentor: Matej Kocjan

Lucija Pintar

Glavne nagrade, knjižne kupone v vrednosti 250 eur, bodo nagrajenci prejeli na podelitvi v četrtek, 10. aprila ob 11. uri v Auli Magna di Cinemazero v Pordenonu v Italiji. Ob podelitvi bo tudi odprtje razstave nagrajenih del in stripov in ilustracij Emanuela Biancuzzi in Cirila Horjaka. Tisti, ki se te podelitve ne bodo mogli udeležitvi, bodo nagrado lahko prevzeli v torek, 29. aprila, v KUD France Prešeren v Ljubljani, ob 19. uri, ob otvoritvi razstav stripov prispelih na natečaj in stripov, ilustracij in skic avtorjev Emanuela Biancuzzi, Ciril Horjak in Gašper Rus.

in priznanja:
* Viktor Kopinc, Kristjan Kežman in Marko Vaščer, OS Dobova , 9. raz., mentorica: Rozalija Prahin
* Peter Kuntarič, OS Log -Dragomer, 9. raz., mentorica: Draga Davidkova
* Ana Urh in Daša Robič, OS Anton Tomaz Linhart, 7. raz., mentor: /
* Heidi Pungar in Nik, Sr. šola za oblikovanje in fotografijo, mentorica: Iris Skubin
* Marco Zerbinati, Scuola media Caterina Percota, Italija, 1. let.
* Claudia Marzanio, Scuola media Caterina Percota, Italija, 1. let.

Priznanja, skupaj s posebno nagrado, sitotiskano grafiko Cirila Horjaka, bodo nagrajenci prejeli ob odprtju razstave v KUD France Preseren.

Rezulate si lahko ogledate na
http://www.ljudmila.org/stripcore/zivel_strip/rezultati.htm

Emir Alijagić

4 comments:

Anonymous said...

29047126483369175 I play dofus Replica Watches for one year, I Replica Rolex Watches want to get some Replica Watch kamas to buy Replica Chanel Watches item for my character. So, I search "Replica Swiss Watches" on google and found many website. As Exact Replica Graham Watch the tips from the forum, I just review the Swiss Replica Watches websites and choose some Replica Montblanc Watches quality sites to Replica Cartier Watches compare the price, and go to their Replica Breguet Watches online support to make Replica Breitling Watches the test. And Last Chaos Gold I decide to use Replica BRM Watch at the end. And Tag Heuer Replica Watch that is the Replica IWC Watch beginning..

Anonymous said...

酒店經紀酒店打工 酒店工作 酒店上班酒店兼差 酒店兼職打工兼差 打工兼職 台北酒店酒店應徵 禮服酒店 酒店 經紀 打工兼差

Anonymous said...

台北酒店 酒店兼差 酒店兼職 酒店

Anonymous said...

酒店兼差 酒店兼職 酒店 台北酒店